fbpx Wat zal je leren? | EHSAL Management School

Wat zal je leren?

Alle aspecten van business management komen in dit postgraduaat aan bod: 

  • van strategisch,
  • over marketing- en sales-,
  • financieel-,
  • people-
  • tot ‘last but not least’ operationeel management.

De opgedane kennis pas je toe tijdens de bedrijfsprojecten:

  business model

  jaarrekeningcijfers interpreteren

 customer journey

 operationele processen

Project Customer journey

Studenten worden in contact gebracht met een onderneming die eerste stappen heeft genomen in digitalisering, maar waar nog veel potentieel is. Aan de hand van online marketinganalyse en een interview definiëren ze de huidige stand van zaken. Als mystery shopper beleven studenten zelfs een eigen consumentenervaring! 
Hierna is het tijd om de digitale customer journey uit te tekenen. Bovendien maken we het concreet: je stelt zelf een e-mail campagne op, schrijft een blog die goed vindbaar is voor zoekmachines, werkt een social media contentstrategie uit en wie weet teken je wel de wireframes voor een nieuwe app, chatbot of schrijf je de conversatie met een voice assistant uit. Hoedanook, de consument staat centraal!

Project Digitale operationele processen

Studenten onderzoeken hoe in een concrete onderneming het conceptuele business model vertaald wordt in operationele processen. Op basis van selectiecriteria gaan studenten kernprocessen trachten te optimaliseren met een maximale digitalisering van de informatiestroom als uitgangspunt. Aanbevelingen aan het bedrijf worden voorgesteld tijdens een presentatie.