fbpx Stages en/of vacatures meedelen | EHSAL Management School

Stages en/of vacatures meedelen

Wie zijn onze 'studenten'?

Op EMS maken we een onderscheid tussen studenten en deelnemers:

studenten aan de EHSAL Management School zijn afgestudeerden die net een bachelor of master diploma behaalden en die zich via een postgraduaat dagprogramma verder willen bekwamen voor de arbeidsmarkt.
de actieve professionals ingeschreven in onze avondopleidingen zijn deelnemers met reeds een aantal jaren arbeidservaring.
EHSAL - EHSAL Management School (EMS)?
EMS verzorgt in het verlengde van de onderwijsopdracht van Odisee en van de KU Leuven Campus Brussel, de permanente vorming op het vlak van de bedrijfswetenschappen, en ook de managementvorming voor de social-profitsector. De vroegere EHSAL bestaat niet meer. Haar masteropleidingen en academische bachelors kantelden in bij de KU Leuven en kunnen gevolgd worden op Campus Brussel (zelfde locatie als EHSAL voorheen) bij de Faculteit Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven. Op dezelfde locatie bevindt zich de Odisee Hogeschool die diverse professionele bacheloropleidingen aanbiedt.

Tussen beide onderwijsinstellingen KU Leuven en Odisee werd een samenwerkingsakkoord over de EHSAL Management School (EMS Brussel) afgesloten.

Vrijwillige stage?

Studenten van de postgraduate dagprogramma's kunnen hun vaardigheden aanscherpen door een vrijwillige studiestage te lopen in een bedrijf of organisatie naar keuze. Deze stage is geen verplichting, maar kiest een student om stage te lopen dan kan dit met de hulp van EMS onder bepaalde voorwaarden.

De basisvoorwaarden zijn:

  • de stage is onbezoldigd
  • er moet een rechtstreeks verband zijn met een gevolgd opleidingsonderdeel of de opleiding
  • max. 60 arbeidsdagen bij eenzelfde stagebedrijf
  • geen buitenlandse stages

Bekendmaken van vacatures/stages?

U kan uw vacature en/of stage-aanbod zelf:

  • gericht kenbaar maken via jobservice.odisee.be . U vindt er onze verschillende postgraduaatsdagopleidingen terug. Onze studenten kennen dit kanaal.
  • een bericht plaatsen op onze facebookpagina EMS Brussel.

Vacatures, geen stage-aanbiedingen, kunnen opgenomen worden in onze LinkedIngroep EHSAL Management School Brussels Alumni. Stuur uw vacature (pdf + link) door naar emsinfo@emsbrussel.be

Vragen? Contacteer Hugo Couck, programmacoördinator, op 02/210 12 42.