fbpx Sales management in essentie | EHSAL Management School

Sales management in essentie

Waarom deze opleiding volgen?

De opleiding “sales management in essentie” is een ervaringsgerichte basisopleiding in het aanscherpen van customer centricity, commercieel en communicatief handelen en het oefenen van verkoops- en onderhandelingsvaardigheden via rollenspelen. 

Deze hands-on-opleiding van 7 sessies reikt u de tools aan om een doordachte verkoopstrategie op te zetten en u traint tevens uw vaardigheden inzake sales, marketing en business development.  Zij zal u toelaten om een versnelling hoger te schakelen in uw commerciële loopbaan.

Sessies omtrent accountmanagement, de rol van marketing in sales, brand management, sales financials en E-commerce worden afgewisseld en aangevuld met interactieve sessies over het voeren van een salesgesprek (ook online) en hoe prospecteren? Via rollenspelen wordt u optimaal voorbereid voor succesvolle commerciële gesprekken en onderhandelingen.
 

Doelgroep

De opleiding richt zich voornamelijk tot junior sales professionals. Ook tot medewerkers in de commerciële sector die sterker in hun schoenen willen staan om het verschil te maken: verkopers, sales representatives, (key) account managers, sales- en marketingmedewerkers, sales executives, commercieel verantwoordelijken, verkoopverantwoordelijken, …

Sales management in essentie