fbpx Postgraduaat Marketing en business development | EHSAL Management School

Postgraduaat Marketing en business development

Het postgraduaat Marketing en business development is een ervaringsgerichte opleiding die intensief alle facetten van marketing en sales bestudeert. Bedoeling is dat je het commercieel ‘denken en doen’ vanuit een bedrijfseconomische context begrijpt én kunt toepassen.
Daarbij komen o.a. aan bod: sales en marketing in de bedrijfsorganisatie, commerciële strategie, onderhandelingstechnieken, digitale en online commerciële processen, sales- en accountmanagement, CRM, ….

Dit postgraduaat stimuleert je om via groepswerken alternatieve oplossingen te formuleren voor cases en zo je theoretische kennis om te zetten in de praktijk. Reële bedrijfsopdrachten vormen daarbij steeds het vertrekpunt. Ook leer je hoe je best commercieel en communicatief handelt in een verkoopcontext. Er gaat ook veel aandacht naar het oefenen van commerciële vaardigheden via rollenspellen en via het marketing business game. De voorbereiding van je eerste stappen op de arbeidsmarkt staan eveneens op het programma.

Na dit postgraduaat heb je een grondig inzicht verworven in de basisprincipes van marketing en sales en kan je klanten oplossingen bieden die rechtstreeks bijdragen aan hun commerciële en financiële doelstellingen