fbpx Postgraduaat Digitaal business management | EHSAL Management School

Postgraduaat Digitaal business management

In dit opleidingstraject willen we net afgestudeerde bachelors en/of masters voorbereiden op het ondernemen in een gedigitaliseerde wereld.
Alle aspecten van business management komen in dit postgraduaat aan bod: 

  • van strategisch,
  • over marketing- en sales-,
  • financieel-,
  • people-
  • tot ‘last but not least’ operationeel management.

Ook de juridische en fiscale aspecten van het ondernemen in het algemeen en het online entrepreneurship in het bijzonder, diepen we uit.

Hoewel het programma een ‘klassieke’ opbouw kent, noodzakelijk voor een goed begrip van bedrijfsmanagement, focussen we volledig op de digitalisering. De bedrijfsvoering wijzigt hierdoor immers volledig. De klant staat meer dan ooit centraal en globalisering is een feit. De beschikbare technologieën creatief en optimaal inzetten is een boeiende en continue uitdaging waar iedere onderneming voor staat.

Tijdens dit postgraduaat dompelen we studenten onder in de bedrijfseconomische wetenschap op een zeer praktijkgerichte wijze. De theorie wordt dankzij de praktijkdocenten verduidelijkt aan de hand van inspirerende voorbeelden van ondernemingen die de digitalisering met succes toepassen, of … nét niet. Bedrijfsprojecten waarbij studenten, in team en gecoacht door praktijkdocenten, een adequaat antwoord bieden op concrete marketing, operationele en financiële vragen van een bedrijf of organisatie, laten studenten toe ervaring op te doen.

Doelgroep

Recent afgestudeerde (professionele en academische) bachelors en masters zonder bedrijfseconomische voorkennis die zich willen onderscheiden door hun basisdiploma aan te vullen met actuele managementkennis.

Extra

 Alumni getuigen over het gevolgde postgraduaat Digitaal business management