fbpx Nieuwsoverzicht | EHSAL Management School

De coronamaatregelen zijn fel versoepeld in België, al moeten we uiteraard altijd een slag om de arm houden.

Je hoeft op onze hogeschool geen mondmasker meer te dragen. We volgen hiermee de nationale richtlijnen.  

Iedereen die omwille van veiligheidsoverwegingen wel een mondmasker wilt dragen, kan dat uiteraard doen. We vragen uitdrukkelijk voor begrip voor ieders keuze. 

Bij de update van onze managementprogramma’s voor professionals hebben wij geanticipeerd op de toekomstige Europese wetgeving inzake  microcredentials.

 

Uit de evaluaties van de jongste jaren van het succesvolle postgraduaat Digitale marketing en communicatie blijkt dat studenten meer en vooral effectiever leren door het werkplekleren. De EMS-gastdocenten uit de praktijk stelden vast dat de studenten door de vertaling van de leerstof in acties op de werkplek, meer en vooral gerichtere, vragen stellen. De studententevredenheid (NPS-score)  schoot nog hoger dankzij “Duaal digitaal”.

Manou Doutrepont, gastdocent EMS, schreef reeds enkele werken over collectieve arbeidsverhoudingen. Op 15 maart 2022 verscheen zijn jongste boek: 'Survivalgids van het ondernemingsoverleg'.

Dit managementboek richt zich tot de bedrijfsleider die het ondernemingsoverleg wilt bijsturen. U krijgt zicht op hoe het sociaal overleg in elkaar zit.