fbpx Nieuwsoverzicht | EHSAL Management School

Welkom op onze virtuele infodag!

Bijna afgestudeerd en aan het overwegen nog een jaartje bij te studeren... dan zijn onze postgraduate dagprogramma's misschien iets voor jou. Op 6 maart 2021 kan je aansluiten bij één of meerdere Teamsmeetings naar keuze om 10, 11 of 12 uur.

Theo De Beir is advocaat, FBC-erkend bemiddelaar in burgerlijke, handels- en sociale zaken, docent (KU Leuven, U Antwerpen) en treedt op als gastdocent in het executive programma Adviseur Familiebedrijven aan de EHSAL Management School. Hij is dé autoriteit in onderhandelen.

Zijn jarenlange exerpertise en ervaring deelt hij in zijn handboek 'De kracht van onderhandelen'. 

Hieronder vindt u het volledige aanbod voor het voorjaar 2021, chronologisch gesorteerd.

Meer info verkrijgt u door te klikken op een programma naar keuze.

Nog vragen? Contacteer zeker de programmacoördinator.

Zijn/haar contactgegevens vindt u terug, per programma, in de rubriek 'Contact'.
Of contacteer ons op 02/210 13 08 of via mail emsinfo@emsbrussel.be

 

Dries Van Nieuwenhuyse, gastdocent in het executive programma Corporate performance management en auteur van diverse handboeken, publiceerde onlangs zijn meeste recente. 

Op 11 maart 2021 organiseren de Brusselse campussen van KU Leuven en Odisee samen met EHSAL Management School en de Fiscale Hogeschool hun jaarlijkse jobbeurs, deze keer voor het eerst virtueel. We nodigen bedrijven dan ook graag uit om deel te nemen aan dit event van 13u tot 17u.

Vanaf dinsdag 1 december gaan de universiteiten en hogescholen verder in code rood. Dit betekent dat de meeste lessen online doorgaan. Enkel praktijklessen en -examens, labo’s of opleidingsonderdelen die niet online kunnen worden aangeboden zullen dan nog op de campus plaatsvinden. Ook fraudegevoelige examens waarbij proctoring noodzakelijk maar niet beschikbaar is, kunnen nog op campus doorgaan.

Gastdocent Bart Briers werd gevraagd naar zijn deskundige mening omtrent “gamification” in het weekblad Humo (10 november 2020). Hierin legt hij uit hoe gamification werkt.

Op 8/12/2020 ging de virtuele proclamatie per programma - academiejaar 2019-2020 - door. De student/deelnemer met de hoogste score  in een opleiding is de laureaat. Hij/zij ontvangt een attentie van de EHSAL Management School onder de vorm van een boekenbon en een geschenkbon. Daarnaast werden ook een aantal bijzondere prijzen, met dank aan onze sponsors, overhandigd. Hieronder vind je een overzicht.

Vanaf dit academiejaar wordt het cursusmateriaal van de postgraduate dagprogramma's enkel nog digitaal ter beschikking gesteld. Beter voor onze rug maar meer nog, beter voor het milieu.  😊
 


Voor het traject Duaal Digitaal in het postgraduaat Digitale marketing en communicatie ging EMS vanaf september de samenwerking aan met Google Digitaal Atelier.