fbpx Nieuwsoverzicht | EHSAL Management School

De voorbije maanden lieten we genoodzaakt door de omstandigheden, opleidingen online doorgaan. Een aantal sessies werden uitgesteld zodat zij toch nog fysiek op de campus kunnen plaatsvinden.

U hebt ze ongetwijfeld of ze circuleren in uw bedrijf: vragen rond marketing, sales, operationeel management en/of HR-kwesties die u graag zou aanpakken, maar die wegens tijdsgebrek en dagelijkse beslommeringen steeds opnieuw "in de ijskast belanden".

Grijp nu de kans om dat uitgestelde of innovatieve project te lanceren.

Bijna afgestudeerd als master of bachelor?

Start je carriĆØre met ervaring! Studeer een jaartje verder.

Ook hier was het einde van het academiejaar net dat tikkeltje anders. Een sfeerbeeld.

Graag houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes bij de postgraduate dagprogramma's van de EHSAL Management School (EMS Brussel):

Van 11 juli tot en met 15 augustus is EMS gesloten en genieten wij van onze jaarlijkse vakantie.

Prettige, gezonde en deugdoende zomer!

#staysafe

Vanaf volgend academiejaar wordt het cursusmateriaal van de postgraduate dagprogramma's enkel nog digitaal ter beschikking gesteld. Beter voor onze rug maar meer nog, beter voor het milieu.  šŸ˜Š
 


Voor het traject Duaal Digitaal in het postgraduaat Digitale marketing en communicatie gaat EMS vanaf september de samenwerking aan met Google Digitaal Atelier. 

EHSAL Management School, de pionier inzake opleidingen Digitale marketing, stapte dit academiejaar in het ESF-traject ā€œDuaal digitaalā€. Na een bijzonder positieve evaluatie willen wij dit traject met werkplekleren in digitale marketing continueren en verder optimaliseren.

Brochures, telefonische contacten met programmacoƶrdinatoren, mond-tot-mondreclame zijn mogelijke pistes om ons beter te leren kennen. Een andere manier is om eens langs te komen, virtueel weliswaar in deze tijden.
Ben je geĆÆnteresseerd in Ć©Ć©n of meerdere van onze programma's die doorgaan in het academiejaar 2020-2021 dan nodigen we je graag uit op een infodag.

Infodagen

Meer info over programma's voor:

Economie. De essentie zonder formules

Johan Lambrecht, gastdocent executive programma's Bedrijfskunde en Adviseur familiebedrijven, schreef een boek waarin hij begrippen zoals economische groei, inflatie, rente, begroting, overheidsschuld, werkloosheid, enzovoort, op een zeer toegankelijke en aantrekkelijke manier haarfijn uitlegt. 

Become PMPĀ® or CAPMĀ® certified before the end of the year