fbpx Nieuwsoverzicht | EHSAL Management School

Conform de beslissing van de federale regering worden alle lesactiviteiten geschorst alvast tot en met 19 april 2020. 

Onze programmacoördinatoren informeren alle studenten en deelnemers over welke sessies we via afstandsleren aanbieden en welke we herplannen. Hetzelfde geldt voor de examens voorzien in april en de eerste helft van de maand mei. 

De infodag van 25 april 2020 voor de postgraduate dagprogramma's gaat omwille van de gekende omstandigheden door op digitale wijze én op (veilige) afstand. We organiseren immers een virtuele infodag. Dat houdt o.m. in:

👉 chatrooms met studenten, onze EMS ambassadeurs, die dit academiejaar een postgraduaat volgden

👉 'meet the professors slideshow' 

EHSAL Management School, de pionier inzake opleidingen Digitale marketing, stapte dit academiejaar in het ESF-traject “Duaal digitaal”. Na een bijzonder positieve evaluatie willen wij dit traject met werkplekleren in digitale marketing continueren en verder optimaliseren.

Brochures, telefonische contacten met programmacoördinatoren, mond-tot-mondreclame zijn mogelijke pistes om ons beter te leren kennen. Een andere manier is om eens langs te komen.
Ben je geïnteresseerd in één of meerdere van onze programma's die doorgaan in het academiejaar 2020-2021 dan nodigen we je graag uit op een infodag of een beurs ...

Infodagen

Meer info over programma's voor:

Het is een uitdaging, maar tegelijk ook een noodzaak, om in de complexe en multidisciplinaire branche van het adviseren van familiebedrijven de maat te houden met de talloze recente ontwikkelingen op wetenschappelijk en juridisch vlak.

Economie. De essentie zonder formules

Johan Lambrecht, gastdocent executive programma's Bedrijfskunde en Adviseur familiebedrijven, schreef een boek waarin hij begrippen zoals economische groei, inflatie, rente, begroting, overheidsschuld, werkloosheid, enzovoort, op een zeer toegankelijke en aantrekkelijke manier haarfijn uitlegt. 

Volgende reeks PMP® Preparation Course: Exam Preparation start op donderdag 28 april 2020.