fbpx Nieuwsoverzicht | EHSAL Management School

Brochures, telefonische contacten met programmacoördinatoren, mond-tot-mondreclame zijn mogelijke pistes om ons beter te leren kennen. Een andere manier is om eens langs te komen.
Ben je geïnteresseerd in één of meerdere van onze programma's die doorgaan in het academiejaar 2020-2021 dan nodigen we je graag uit op een infodag of een beurs ...

Infodagen

Meer info over programma's voor:

Het is een uitdaging, maar tegelijk ook een noodzaak, om in de complexe en multidisciplinaire branche van het adviseren van familiebedrijven de maat te houden met de talloze recente ontwikkelingen op wetenschappelijk en juridisch vlak.

Economie. De essentie zonder formules

Johan Lambrecht, gastdocent executive programma's Bedrijfskunde en Adviseur familiebedrijven, schreef een boek waarin hij begrippen zoals economische groei, inflatie, rente, begroting, overheidsschuld, werkloosheid, enzovoort, op een zeer toegankelijke en aantrekkelijke manier haarfijn uitlegt. 

 

People management and leadership programme
A unique 3 days programme which provides you with a conceptual and practical foundation for understanding and applying the latest techniques and insights in leadership and people management. Experts from no less than 4 of Europe’s leading business schools are brought together. Participants are not obliged to follow the entire programme and can select particular days.

Volgende reeks PMP® Preparation Course: Exam Preparation start op donderdag 28 april 2020.

Hieronder vindt u het volledige aanbod voor het voorjaar 2020, chronologisch gesorteerd.

Meer info verkrijgt u door te klikken op een programma naar keuze.

Nog vragen? Contacteer zeker de programmacoördinator.

Zijn/haar contactgegevens vindt u terug, per programma, in de rubriek 'Contact'.
Of contacteer ons op 02/210 13 08 of via mail emsinfo@emsbrussel.be