fbpx Nieuwsoverzicht | EHSAL Management School

Momenteel geldt code geel en kunnen we kiezen voor contactrijk onderwijs mits het respecteren van een aantal maatregelen. Bedankt om onderstaande regels na te leven.

Circulatieplan per campus

Op elke campus moet je het circulatieplan volgen. Dat betekent dat je maar langs bepaalde in- en uitgangen kunt binnen- en buitengaan en dat je op de campus een looprichting moet volgen. Dat alles staat steeds duidelijk gesignaleerd.

De voorbije maanden lieten we genoodzaakt door de omstandigheden, opleidingen online doorgaan. Een beperkt aantal uitgestelde sessies werd intussen in de life setting ingehaald.

U hebt ze ongetwijfeld of ze circuleren in uw bedrijf: vragen rond marketing, sales, operationeel management en/of HR-kwesties die u graag zou aanpakken, maar die wegens tijdsgebrek en dagelijkse beslommeringen steeds opnieuw "in de ijskast belanden".

Grijp nu de kans om dat uitgestelde of innovatieve project te lanceren.

Bijna afgestudeerd als master of bachelor?

Start je carrière met ervaring! Studeer een jaartje verder.

Ook hier was het einde van het academiejaar net dat tikkeltje anders. Een sfeerbeeld.

Graag houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes bij de postgraduate dagprogramma's van de EHSAL Management School (EMS Brussel):

Vanaf volgend academiejaar wordt het cursusmateriaal van de postgraduate dagprogramma's enkel nog digitaal ter beschikking gesteld. Beter voor onze rug maar meer nog, beter voor het milieu.  😊
 


Voor het traject Duaal Digitaal in het postgraduaat Digitale marketing en communicatie gaat EMS vanaf september de samenwerking aan met Google Digitaal Atelier. 

EHSAL Management School, de pionier inzake opleidingen Digitale marketing, stapte dit academiejaar in het ESF-traject “Duaal digitaal”. Na een bijzonder positieve evaluatie willen wij dit traject met werkplekleren in digitale marketing continueren en verder optimaliseren.

Economie. De essentie zonder formules

Johan Lambrecht, gastdocent executive programma's Bedrijfskunde en Adviseur familiebedrijven, schreef een boek waarin hij begrippen zoals economische groei, inflatie, rente, begroting, overheidsschuld, werkloosheid, enzovoort, op een zeer toegankelijke en aantrekkelijke manier haarfijn uitlegt. 

Become PMP® or CAPM® certified before the end of the year