fbpx Nieuwsoverzicht | EHSAL Management School

Na een jaar noodgedwongen online schakelen, passen we vanaf komend academiejaar blended learning toe. We zullen voor onze executive programmes de voordelen van beide lesvormen (fysiek en online) ten volle en evenwichtig benutten. Dat betekent: fysieke sessies on campus voor die topics waar contactonderwijs aangewezen is, online sessies waar we op afstand te werk kunnen gaan.

Op die manier streven we naar een weloverwogen gezonde mix: best of both worlds!

Ook na de paasvakantie gaan we verder in code rood. Dit betekent dat de meeste lessen online doorgaan. Enkel opleidingsonderdelen die niet online kunnen worden aangeboden zullen op de campus plaatsvinden. Ook examens gaan door op de campus.

We zullen dus voorlopig (tot nader bericht) verder werken met afstandsonderwijs. Onze programmacoördinatoren brengen studenten, deelnemers en gastdocenten op de hoogte van de specifieke werkwijze per programma.

Hieronder vindt u het volledige aanbod voor het voorjaar 2021, chronologisch gesorteerd.

Meer info verkrijgt u door te klikken op een programma naar keuze.

Nog vragen? Contacteer zeker de programmacoördinator.

Zijn/haar contactgegevens vindt u terug, per programma, in de rubriek 'Contact'.
Of contacteer ons op 02/210 13 08 of via mail emsinfo@emsbrussel.be

 

Gastdocent Bart Briers werd gevraagd naar zijn deskundige mening omtrent “gamification” in het weekblad Humo (10 november 2020). Hierin legt hij uit hoe gamification werkt.

Vanaf dit academiejaar wordt het cursusmateriaal van de postgraduate dagprogramma's enkel nog digitaal ter beschikking gesteld. Beter voor onze rug maar meer nog, beter voor het milieu.  😊
 


Voor het traject Duaal Digitaal in het postgraduaat Digitale marketing en communicatie ging EMS vanaf september de samenwerking aan met Google Digitaal Atelier.