fbpx Masterclass: Artificiële intelligentie in business | EHSAL Management School

Masterclass: Artificiële intelligentie in business

Waarom deze masterclass volgen?

Data zijn als maar meer de levensader van ondernemingen en artificiële intelligentie zorgt in sneltempo voor nieuwe bedrijfstoepassingen. Om concurrentieel te blijven zal ieder bedrijf uiteindelijk artificiële intelligentie moeten omarmen en een AI-ecosysteem opzetten.

Maar AI is nog steeds een nieuwe en complexe technologie. Om artificiële intelligentie optimaal te benutten is expertise vereist en is meer nodig dan het inhuren van een datawetenschapper. Ondernemingen moeten de juiste managementstrategieën, processen en tools implementeren om succes met AI te garanderen.

Deze praktische masterclass zorgt voor de noodzakelijke demystificatie en reikt praktische inzichten aan voor het integreren van artificiële intelligentie in uw bedrijfsvoering. 

Een korte opleiding die u een “deep dive” biedt in artificiële intelligentie, de diverse technologieën, toepassingen en methodologieën, en een praktische leidraad om een eigen AI-traject te starten. Je leert de zakelijke voordelen (en beperkingen) van AI en ook hoe artificiële intelligentie kan ingezet worden als verdienmodel. Kortom, noodzakelijke kennis inzake AI technologieën door een ondernemersbril.

Maak jouw organisatie AI-klaar en gebruik de kracht van artificiële intelligentie om nieuwe zakelijke opportuniteiten te ontsluiten

Doelgroep

Deze masterclass richt zich tot bedrijfsleiders, CXO’s, directie- en kaderleden, managers, business- en IT-architecten, HR-partners, consultants, enz… Kortom, tot alle bedrijfsverantwoordelijken die hun onderneming  “AI -klaar” willen (helpen) maken.