fbpx Lanceer uw project dankzij EMS-studenten | EHSAL Management School

Lanceer uw project dankzij EMS-studenten

PGHRM presentatie project

U hebt ze ongetwijfeld of ze circuleren in uw bedrijf: vragen rond marketing, sales, operationeel management en/of HR-kwesties die u graag zou aanpakken, maar die wegens tijdsgebrek en dagelijkse beslommeringen steeds opnieuw "in de ijskast belanden".

Grijp nu de kans om dat uitgestelde of innovatieve project te lanceren.

Wij kunnen u helpen. Onze gemotiveerde studenten van de postgraduate dagprogramma's zetten er in de loop van het academiejaar 2020-2021 graag hun schouders onder. De studenten gaan in groep gedurende een aantal maanden aan de slag met uw opdracht. Ze analyseren grondig uw specifieke noden en behoeften, verdiepen zich in de materie en komen met een concreet voorstel op maat van uw bedrijf. Zij bieden u kosteloos hun advies aan. Een eventuele vergoeding voor projectgebonden kosten zoals telefoon, kopies, verplaatsing, ... wordt vooraf door u en met de studenten afgesproken.

Tot 30 augustus 2020 kan u zich kandidaat stellen.

Hoe?

Dien uw projectvoorstel in via het online formulier. De ingediende projecten worden verzameld en doorgenomen. We houden u op de hoogte of uw projectvoorstel al dan niet werd weerhouden.

Heeft u vragen?

Contacteer Hugo Couck, programmacoördinator, hugo.couck@emsbrussel.be.

We kijken alvast uit naar uw reactie!

NB: EMS sluit de deuren voor jaarlijks verlof van 11 juli tot en met 15 augustus 2020.