fbpx Kurt Vandewalle | EHSAL Management School

Kurt Vandewalle

Zaakvoerder 4betterresults.be

 
Kurt Vandewalle is zaakvoerder van 4BetterResults.be BVBA, een bedrijf dat als roeping heeft vooruitstrevende KMO-zaakvoerders in hun dagelijkse praktijk te helpen om sterke resultaten te realiseren.

Vanuit die optiek is hij ook persoonlijk raadgever van meerdere bedrijfseigenaars en is hij lid - soms als voorzitter - van een aantal Raden Van Bestuur of Advies, zowel in profit als in non-profit en coƶrdineert hij programma's bij klanten. 

Hiervoor voerde hij functies uit als lijnmanager, business unit manager, directielid, en als algemeen directeur in meerdere bedrijven.
    
Hij is voornamelijk bedrijfseconomisch geschoold en heeft verschillende postuniversitaire diploma's waaronder een 'International Executive MBA' aan de Vlerick School voor Management (suma cum laude). Hij heeft ook geparticipeerd aan diverse internationale colleges, onder meer aan INSEAD, Fontainebleau (FR) en London Business School (UK).

De expertise waar hij nu sterkst in is, situeert zich vooral op gebied van groeimanagement, strategie en efficiƫntieverbetering in KMO's (MKB's).

Deze expertise deelt hij graag als lector 'KMO-management en strategie' aan de Associatie Universiteit Gent, en aan de EHSAL Management School (maakt deel uit van Odisee)  en bij diverse andere management training programma's.

Gastdocent Kurt Vandewalle