fbpx Getuigenissen | EHSAL Management School

Getuigenissen

Aude Wouters

Aude Wouters

Ik heb onlangs deelgenomen aan de microdential projectmanagement training van 2 dagen. Dit was pittig maar een zeer waardevolle ervaring. 

De training biedt essentiële kennis en vaardigheden op het gebied van projectmanagement die onmiddellijk toepasbaar zijn in de professionele context.
 
Beide docenten waren zeer goed geïnformeerd en waren in staat om complexe concepten op een begrijpelijke manier over te brengen. De nadruk op een praktische toepassing aan de hand van een business case maakt deze training bijzonder effectief. 

Ik zou deze basisopleiding dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn kennis en vaardigheden op het gebied van projectmanagement wil verbeteren. 


Aude Wouters, Project Manager bij DICE / 2022-2023
 

Eline Neve

Eline Neve

Ik volgde deze microcredential om mezelf op een sneltempo bij te scholen in projectmanagement. 

Aan de hand van duidelijke voorbeelden uit ons eigen werkveld werden we begeleid door de cursus. 
Dit is zeker een aanrader als je vaak met grote projecten bezig bent en gestructureerder wilt werken. Na de lessen kan je direct de theorie omzetten in praktijk. 

Bijleren over projectmanagement? This is the way to go!

Eline Neve, Consultant bij NOWJOBS / 2022-2023

Varsha Mahieu

Varsha Mahieu

Als consultant bij ChipSoft kom ik dagelijks in contact met verschillende projecten. Tijdens mijn vooropleiding Management en beleid van de gezondheidszorg lag er een sterke focus op de wetgeving en financiering van de gezondheidszorg. Slechts een klein deel ging over projecten en veranderingsmanagement en werd op een zeer theoretische manier benaderd. De start van nieuwe projecten wou ik echter aangaan met een stevige basis. 
Via ons persoonlijk opleidingsbudget ben ik dan terecht gekomen bij het Microcredential ‘Fundamentals in projectmanagement’. 

EMS slaagt erin om op een zeer praktijkgerichte manier enorm veel kennis, tips en tricks mee te geven die ik zeker zal gebruiken tijdens komende (implementatie-) projecten. 

De opleiding wordt ingevuld door mensen uit het bedrijfsleven met een ruime praktijkervaring in het projectmanagement. Dit zorgt ervoor dat in elk onderdeel wordt teruggekoppeld naar de praktijk, wat voor jonge geëngageerde personen een grote meerwaarde vormt!

Varsha Mahieu – Software Consultant Zorg-IT bij Chipsoft België / 2022-2023

Sanne Augusteyns

Sanne Augusteyns

Ik heb de Microcredential ‘Fundamentals in Projectmanagement’ gevolgd en ik moet zeggen dat het me op korte tijd veel heeft bijgebracht. 

De tools en inzichten heb ik meteen kunnen toepassen binnen in de werking van ons eventbureau. Het productieteam heeft nu extra handvaten om onze events nog efficiënter voor te bereiden! 

Sanne Augusteyns, Production Director Live Experience @ The Oval Office / 2022-2023