fbpx Getuigenissen | EHSAL Management School

Getuigenissen

Nathalie Dejonghe

Nathalie Dejonghe

Na het HRM programma succesvol te hebben afgelegd, had ik het vertrouwen gekregen om een carrièreswitch én verhuis naar Australië niet langer uit te stellen. 
Ik had geen ervaring in HR, maar dankzij de brede HR kennis die ik tijdens het programma had gekregen had ik na een week al een eerste job als Learning & Development Coördinator in Sydney!
Moraal van het verhaal: Recruiters zien een carrièreswitch zeker als een meerwaarde, mits een duidelijke motivatie. Die stond klaar en duidelijk op mijn CV, dankzij het HRM programma na mijn werkuren te hebben gevolgd. Dankjewel hiervoor!
Toen ik terug was in België had ik nood aan een opleiding Sociaal Recht en koos ik opnieuw voor een opleiding bij EMS! 

Nathalie Dejonghe, HR Consultant bij ClearXperts 
 

Axel Elshout

Axel Elshout

De opleiding sociaal recht is de perfecte opleiding indien je meer wenst te weten te komen over de rechten & plichten van de werkgever/werknemer. Daarnaast geeft deze cursus ook een goed beeld van de werking van de sociale zekerheid in België. De docent heeft een zeer goede kennis van het sociaal recht in België en zal steeds zijn eigen ervaringen delen met de studenten. Hierdoor is het makkelijker om de theorie om te zetten in de praktijk.Deze opleiding heeft mijn interesse in het sociaal recht nog verder opgewekt waardoor ik hier nog dieper op wil/zal ingaan in de toekomst!

Axel Elshout, Senior Tax Consultant P&O services, PwC Belgium / 2019-2020

Peter Kessels

Peter Kessels

Deze opleiding is een aanrader voor (toekomstige) HR-professionals die hetzij een eerste kennismaking met het sociaal recht zoeken of hetzij op zoek zijn naar een refresher!De opleiding zoomt in op een aantal topics die vaak voorkomen in de HR-praktijk en sluit daarom ook nauw aan bij de noden uit de praktijk. 

Peter Kessels, docent