fbpx Coronavirus maatregelen | EHSAL Management School

Coronavirus maatregelen

Maatregelen Coronavirus

Momenteel geldt code oranje en kunnen we kiezen voor contactrijk onderwijs mits het respecteren van een aantal maatregelen. Bedankt om onderstaande regels na te leven.

Circulatieplan per campus

Op elke campus moet je het circulatieplan volgen. Dat betekent dat je maar langs bepaalde in- en uitgangen kunt binnen- en buitengaan en dat je op de campus een looprichting moet volgen. Dat alles staat steeds duidelijk gesignaleerd.

Mondmaskers

De komende maanden blijven we inzetten op social distancing - de befaamde 1,5 meter - handhygiëne en ontsmetting van lokalen. Maar ook mondmaskers blijven een cruciale rol spelen bij het bestrijden van het coronavirus. Daarom geldt het volgende:

het is verplicht om continu een mondmasker te dragen, van bij het betreden van de campus tot het verlaten van de campus

Algemene veiligheidsadviezen

Het volgen van onderstaande richtlijnen helpt in belangrijke mate de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De richtlijnen toepassen verkleint eveneens het risico op besmetting.

  • Bij ziektesymptomen: blijf thuis! 
  • Voorzie bij voorkeur een minimale afstand van 1,5 m tussen verschillende personen
  • Voorzie een goede hand-, hoest- en algemene hygiëne
  • Zorg voor voldoende ventilatie van de leslokalen, burelen…
  • Beperk het aantal personen in slecht verluchte ruimtes
     

Aanvulling op de algemeen geldende maatregelen

Aan elke in- en uitgang staat een zuil waar je je handen kan ontsmetten. Ook in onze gebouwen staan op enkele plaatsen extra ontsmettingszuilen. Daarnaast is er voldoende sanitair aanwezig waar handen gewassen kunnen worden.
In enkele specifieke lokalen staat extra ontsmettingsmiddel.
Ventilatie: we zetten in op maximale mechanische ventilatie. In sommige lokalen staat het duidelijk aangegeven wanneer ramen geopend moeten worden.