fbpx Coaching en communicatie in projectmanagement | EHSAL Management School

Coaching en communicatie in projectmanagement

Een project tot een goed einde brengen vraagt niet alleen een gestructureerde aanpak. Het vereist ook de inzet van een aantal managementvaardigheden. In deze microcredential focussen wij op het verwerven en inoefenen van vaardigheden voor cruciale thema’s zoals stakeholdermanagement en projectleiderschap. 

We brengen daarbij een mix tussen theorieën en modellen uit de klassieke school, aangevuld met diverse communicatietechnieken uit de agile benadering. Via doorlopende oefeningen en rollenspelen tijdens de opleiding zet u de theorie om in de praktijk. Onze aanpak stimuleert zowel interactie als introspectie.

U bent daarna in staat om met de juiste boodschap gerichte communicatie te voeren met de belangrijkste belanghebbenden (die het project kunnen maken of kraken) en om deskundig een (virtueel) projectteam te leiden en te coachen doorheen veranderingen.

 

 

Deze microcredential 'Coaching en communicatie in projectmanagement' (1 studiepunt) maakt deel uit van het executive programma Projectmanagement.

 

Vragen? Contacteer Hugo Couck, programmacoördinator