fbpx Bruno Vanneste | EHSAL Management School

Bruno Vanneste

Vennoot Beanmachine

Bruno is jurist en haalde eveneens een aggregatie in het onderwijs. Hij start zijn loopbaan als advocaat aan de Brusselse Balie en als docent aan de Nationale School voor Fiscaliteit & Financiƫn.

In 1997 vervoegt hij de rangen van SD Worx als trainer sociaal recht en later als projectcoƶrdinator voor de Franstalige opleidingsmarkt en manager van de sociaal-fiscale opleidingsploeg. In 2004 werd hij manager van het Brussels kantoor van SD Worx Tax & Legal.

In 2005 richt hij mee een multidisciplinair HR-team op dat de consultingactiviteiten van SD Worx op de Franstalige markt moet versterken. In die functie geeft Bruno o.a. HR -en leadershiptrainingen en begeleidt hij kaderleden via coachings (MBTI). Hij is ook gedurende een jaar HR interim manager bij Coopervision in Luik.

In 2007 werd Bruno directeur van SD Worx Opleidingen en was hij lid van de raad van bestuur van Federgon Opleiding. Vanaf 2010 was hij directeur van de business unit HR Tax Consulting van SD Worx. Hij leidde er een team van 30 consultants die gespecialiseerd zijn in HR Tax. later werd hij er Director Multi Country Services in de international divisie van SD Worx.

In 2015 maakte Bruno de overstap naar KPMG, waar als Director People & Change Advisory. Samen met zijn team begeleidt hij er organisaties rond change management, HR transformation, talent management, workforce optimization en organizational development.

Sinds 2017 is Bruno vennoot bij Beanmachine, een consulting & tooling kantoor in organisatie ontwikkeling.

Gastdocent Bruno Vanneste