fbpx Alumni - Komende activiteiten | EHSAL Management School

Alumni - Komende activiteiten

Als oud-student of oud-deelnemer van de EHSAL Management School maak je automatisch deel uit van de EMS-alumni. Dit houdt in dat je op regelmatige tijdstippen een nieuwsbrief ontvangt en jaarlijks een overzicht van de toekomstige EMS-alumniactiviteiten.

 

dinsdag 25 april 2023 om 18u30, gebouwen Materialise met aansluitend een netwerkdrink 

Bedrijfsbezoek Materialise, Leuven

Materialise, pionier en leider in Additive Manufacturing (3d printing) met roots en hoofdzetel in Belgie (Leuven), maakt het verschil : duurzame 3D-printtoepassingen via baanbrekende oplossingen voor zowel flexibele industriële productie als massapersonalisatie in bijvoorbeeld de gezondheidszorg. Gaande van gepersonaliseerde brillen, onderdelen voor de nieuwste F1 of Airbus modellen, eVTol drones, tot steunzolen, gepersonaliseerde implantaten of zelfs Oscarbekroonde creaties van de film Black Panter: Wakanda. Materialise helpt ze realiseren. Ontdek het samen met ons.

Tijdens een rondleiding krijg je een exclusieve blik achter de schermen en leer je meer over deze innovatieve techniek en zijn toepassingen.

Materialise | 3D Printing Innovators

Deelname is gratis. Maar wie inschreef en niet komt opdagen ontvangt wél een “no-show”-factuur van 25 euro.     


 Schrijf je in 


dinsdag 16 mei 2023, van 18.30 tot 19.30u,  KU Leuven-Odisee campus Brussel met aansluitend een netwerkdrink

Hybrid Project Management

Gastspreker Bart Briers, programmaleider Projectmanagement en expert in de industriesector, deelt zijn ervaring m.b.t. de efficiënte combinatie van klassiek en agile Project Management in de huidige dynamische bedrijfsomgeving met jullie.

Topics die aan bod komen:

  • de rol van klassiek en agile project management;
  • waarom klassiek en agile project management niet meer werken in de huidige bedrijfscontext;
  • hoe hybrid projectmanagement de beste technieken uit beide werelden combineert.

 Schrijf je in

 


dinsdag 13 juni 2023, van 19u tot 20uKU Leuven-Odisee campus Brussel met aansluitend een netwerkdrink

Design Thinking

Hanne Sterk, de Design thinking lead van Proximus, brengt een introductie in Design thinking;  een manier van innoveren waarbij de mens centraal staat. Het helpt tot relevante, originele en creatieve oplossingen te komen. Het Design thinking-principe bevat een aantal herkenbare ingrediënten: menselijk gedrag, experimenteren, prototyperen, leren van fouten, maar ook uit de context stappen. Met altijd de belanghebbende voor ogen. Met Design thinking kan je een verschil maken of het nu gaat om het verbeteren van een customer journey of het aanspreken van een nieuwe doelgroep voor jouw product of dienst. Kom luisteren en ervaren en leer bij.

Deelname is gratis. Maar wie inschreef en niet komt opdagen ontvangt wél een “no-show”-factuur van 25 euro.     


 Schrijf je in