fbpx Alumni - Komende activiteiten | EHSAL Management School

Alumni - Komende activiteiten

Als oud-student of oud-deelnemer van de EHSAL Management School maak je automatisch deel uit van de EMS-alumni. Dit houdt in dat je op regelmatige tijdstippen een nieuwsbrief ontvangt en jaarlijks een overzicht van de toekomstige EMS alumni-activiteiten.

 

Donderdag 14 maart 2024, van 1830 tot 20 uurKU Leuven-Odisee campus Brussel met aansluitend een netwerkdrink

Duurzame bedrijfsmodellen

De ESG (Ecological, Social, Governance)-focus is voortaan cruciaal voor iedere organisatie, maar tegelijk ook complex om te implementeren. Het “triple-layered business model canvas”, dat wij in deze sessie voorstellen,  is de aangewezen tool om te komen tot doordachte, systemische duurzaamheid.  Maak kennis met een overzichtelijk en uitdagend, duurzaam bedrijfsmodel voor iedere toekomstgerichte ondernemer en manager. Tegelijk academisch onderbouwd en praktisch. Niet te missen! 

Gastdocent: 

Prof. dr. Bart Hensen is hoofd van het Center for sustainable entrepreneurship (Cense) van Odisee Hogeschool en geaffilieerd onderzoeker aan het Center for family entrepreneurship and ownership (CeFEO) van Jönköping international business school (Zweden). Hij is EMS-gastdocent en doceert ook Sustainable business models aan Vilnius University Business School (Litouwen). 

Deelname is gratis. Maar wie inschreef en niet komt opdagen ontvangt wél een “no-show”-factuur van 25 euro.     


 Schrijf je in


Maandag 29 april 2024, vanaf 17 uur, KU Leuven-Odisee campus Brussel, kleine aula

't Is tijd voor een feestje. 🎉 Save the date, want op maandag 29 april vieren we het einde van het academiejaar én de 5de verjaardag 🎂 van Duaal Digitaal.

Samen met EHSAL Management School organiseert Duaal Digitaal een waar lustrum-event met hapjes, drankjes, gastsprekers en vuurspuwers. Dat laatste moet misschien nog bevestigd worden. 😬

We nodigen graag alle studenten, alumni, mentoren, werkplekken en coaches van de afgelopen 5 jaar uit om mee te komen vieren!
 

Ik schrijf me in*

* Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht, omwille van catering.

Wat kan je verwachten?
Een gezellig afterwork event met onder meer:

  • Interessante keynotes (Binnenkort meer info over de sprekers, maar ook JIJ kan een keynote brengen!)
  • @werkplekken: Kom netwerken met jonge digital marketeers, sommige net afgestudeerd, andere met al een paar jaar werkervaring en mogelijks op zoek naar een nieuwe opportuniteit. 
  • @studenten: Niets saaier dan hopen vacatures lezen. Kom spreken met alumni en werkplekken en wie weet vind je de job van je leven!
  • Spijs en drank!