fbpx Aanwezigheidsattest en getuigschrift | EHSAL Management School

Aanwezigheidsattest en getuigschrift

Aanwezigheidsattest

Wie regelmatig de sessies bijwoonde, ontvangt na afloop een aanwezigheidsattest.


Getuigschrift

Indien u op succesvolle wijze examens aflegt, verkrijgt u een getuigschrift. Het examengeld voor de examenzittijd 1 (mei - juni) is inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Voor examenzittijd 2 (augustus - september) bedraagt het examengeld €100.


Postgraduaat getuigschrift

Wie slaagt voor twee programma's uit de cyclus Postgraduaat in Industrieel Ondernemingsbeleid, Postgraduaat IT Organisatie & Management of Postgraduaat in Finance behaalt het getuigschrift ‘Postgraduaat in Industrieel Ondernemingsbeleid’, 'Postgraduaat IT Organisatie & Management' of het getuigschrift 'Postgraduaat in  Finance' op voorwaarde dat men reeds over een diploma van hoger onderwijs beschikt.

De term postgraduaat komt van het Engelse ‘postgraduate’ en betekent letterlijk ‘na-het-afstuderen’. Het gaat dus om een vervolgopleiding voor wie al een diploma hoger onderwijs op zak heeft. In het kader van de verdere professionele vorming streven postgraduaten naar een verdieping of een verbreding van de competenties verworven in de vooropleiding. Wie slaagt in de evaluatie op het einde van het academiejaar ontvangt zoals decretaal voorzien een getuigschrift van postgraduaat. Dit getuigschrift kan enkel uitgereikt worden door de hogescholen en universiteiten voor een opleidingstraject met een studieomvang van ten minste 20 studiepunten. Een opleiding dus met het nodige “sérieux”.