Print VerstuurDeel

Infodagen

De infodagen voor de postgraduate dagprogramma’s Digitaal business management, HRM, Marketingmanagement, Sales en Business Development, Vermogensbeheer, en Digitale marketing en communicatie zijn een ideale gelegenheid om cursussen in te kijken en vragen te stellen aan studenten die tijdens het afgelopen academiejaar een postgraduaat volgden.

Je krijgt er meer informatie over de programma-inhoud, het cursusmateriaal, de bedrijfsprojecten, de gastdocenten. Bovendien kunnen de aanwezige studenten jou vertellen over hun ervaringen.

NB: voor het postgraduaat Digitaal business management dat voor het eerst georganiseerd wordt in het academiejaar 2019-2020 kunnen we je uiteraard nog niet in contact brengen met een student of het cursusmateriaal. Wel zal één van de organisatoren je met enthousiasme informeren.

Kortom, je vindt er een antwoord op al je vragen en snuift er de sfeer op van hoe we jou in één bijkomend jaar kunnen klaarstomen voor het bedrijfsleven en je zo je carrière kan starten mét ervaring.

De laatste infodag voor de postgraduate dagprogramma's academiejaar 2019-2020 gaat door op de Campus Brussel:

 

  • zaterdag 7 september 2019 doorlopend van 9.30 tot 13 u - Ik kom

 

Van harte welkom!

 
Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Bezoek ons op YouTube Bezoek ons bij LinkedIn