Print VerstuurDeel

Getuigenissen


De opleiding algemeen boekhouden in essentie is een aanrader voor wie op korte tijdspanne de basisconcepten van het boekhouden aangereikt wil krijgen. Is het nu als eerste kennismaking met de materie, of als opfrissing van ondergesneeuwde kennis, vanuit beide invalshoeken is dit nuttig.
De ervaring, bevlogenheid en het enthousiasme van de lesgeefster zorgen ervoor dat je als cursist van bij de start 100% in de materie zit. Dit in combinatie met het uitgebreide studiemateriaal met praktische voorstellen, maakt dat dit voor mij bij het opnemen van een nieuwe functie een tastbare meerwaarde was. Het spreekt voor zich dat je na de 8 lessen niet meteen aan de slag kan als professioneel boekhouder, maar het helpt om high level inzichten en concepten beter te begrijpen.

Tom Mahieu, Afdelingschef Colruyt Group / 2019


De opleiding algemeen boekhouden in essentie was helemaal wat het beweerde te zijn: een intensieve cursus waarin alle basisbeginselen van het boekhouden aan bod komen. Aan de hand van praktische voorbeelden leerden we zaken zoals; hoe maakt een onderneming haar balans op, wat betekent winst (en hoe komt het dat dat niet noodzakelijk in cash aanwezig is) of het belang van niet te veel korte termijnschulden te hebben. De link met fiscaliteit werd regelmatig aangehaald. Deze cursus biedt een perfect inzicht voor iedereen die wel eens in aanraking komt met een boekhouding, maar geen expert ter zake hoeft te zijn.

Elisabeth Mertens, Begrotingsraadgever Departement Financiën en Begroting / 2018

 
Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Bezoek ons op YouTube Bezoek ons bij LinkedIn