PrintVerstuurDeel

VERNIEUWD executive programma Projectmanagement

Getting the best of both worlds

We werken en leven met zijn allen in een VOCA wereld: een wereld die Volatiel is, een groeiende Onzekerheid in zich heeft, steeds Complexer wordt en meer Ambigu is. Om in die VOCA wereld te overleven en te groeien gaan bedrijven steeds vaker projectmatig werken.

De leden van de onderwijscommissie van het executive programma Projectmanagement besloten daarom tot een vernieuwde aanpak: "Getting the best of both worlds."

Klassiek en Agile Project Management
In het vernieuwde executive programma Projectmanagement krijgt u als deelnemer de 'best of both worlds'. Het wordt dus geen confrontatie tussen klassiek projectmanagement versus 'Agile' projectmanagement.  U leert er, gebaseerd op de jarenlange ervaring van deskundige gastdocenten, hoe u de beste technieken uit beide werelden kan toepassen.

Programma
De opleiding omvat 15 sessies van 3,5 uur en start op dinsdag 21 januari 2020 in Gent. Bekijk het volledige programma.

Doelgroep 
De opleiding richt zich tot projectmanagers, academisch geschoolden en kaderleden die als verantwoordelijke of betrokkene aan projecten werken. Deelnemers met uiteenlopende functies en uit verschillende sectoren, zorgen voor een multidisciplinaire en multifunctionele teamervaring, die u ook in aanraking brengt met heel wat verschillende bedrijfsculturen.

Toelatingsvoorwaarden
U beschikt over een masterdiploma (universitair of hoger onderwijs) of een bachelordiploma. U kan toegelaten worden tot deze opleiding als u minimum een aantal jaren projectervaring heeft en na goedkeuring van uw dossier.

Kostprijs

Dit programma maakt ook deel uit van twee postgraduaatcycli: het postgraduaat in Industrieel ondernemingsbeleid en het postgraduaat IT Organisatie & Management.

Meer info?
Kom naar onze infodagen of contacteer Veerle Van Heghe, programmacoördinator - veerle.vanheghe@emsbrussel.be of telefonisch op 02/210 12 87.

 
Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Bezoek ons op YouTube Bezoek ons bij LinkedIn
Ondermeer volgende bedrijven en organisaties schonken ons hun vertrouwen ...