PrintVerstuurDeel

Wees klaar om doordacht financieel-juridische beslissingen te nemen

In de tweedaagse opleiding Algemeen management voor artsen-specialisten: persoonlijke financieel-fiscale planning i.s.m. het VBS wordt op een toegankelijke manier, via begrijpelijke voorbeelden en heldere adviezen, inzicht verschaft in de mogelijkheden om belastingen optimaal te structureren.

Ook de belangrijkste juridische implicaties van werken met een vennootschap en een aantal interessante mogelijkheden inzake vermogens- en successieplanning komen aan bod. En dit alles door professoren van de Fiscale Hogeschool en van de KU Leuven.

Dr Katrine Sauer Fysische Geneeskunde GZA ziekenhuizen, alumna 2016-2017, getuigt:

"Door gedreven en deskundige docenten werd licht geworpen op het geheel van de wettelijke en fiscale onderwerpen die de keuze voor of tegen een vennootschap kunnen bepalen en het goed beheer ervan kunnen ondersteunen. Wie wil kunnen meepraten met zijn boekhouder en of vermogensbeheerder heeft best ook wat kaas gegeten van deze materie. Er wordt een goed overzicht gegeven van alle topics zodat je een totaalbeeld krijgt. Tevens is lectuur en cursusmateriaal bijkomend inbegrepen."


Praktische info

Lesmomenten: vrijdag 17 mei en 7 juni 2019 telkens van 9u tot 17u30.

Locatie: in de gebouwen van Odisee/KU Leuven Campus Brussel, Stormstraat 2 , 1000 Brussel (op wandelafstand van het station Brussel-Centraal).

Kostprijs: het inschrijvingsgeld voor deze opleiding bedraagt  € 700.

Subsidie: de opleidingen van EMS zijn erkend voor betaling met de kmo-portefeuille. Daardoor betaalt u slechts 60% van de opleidingskosten.

Inschrijven

Vragen?

Contacteer Raymonde Wauters, programmacoördinator, tel.: 02/210 16 21 of via mail raymonde.wauters@emsbrussel.be

 
Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Bezoek ons op YouTube Bezoek ons bij LinkedIn
Ondermeer volgende bedrijven en organisaties schonken ons hun vertrouwen ...