PrintVerstuurDeel

Postgraduaat Digitaal business management

 

In het academiejaar 2019-2020 start EMS met een nieuw postgraduaat dagprogramma, het postgraduaat Digitaal business management.

In dit opleidingstraject willen we net afgestudeerde bachelors en/of masters voorbereiden op het ondernemen in een gedigitaliseerde wereld.

 

 

"De digitalisering sijpelt door in alle geledingen van de maatschappij en in de economie in het bijzonder. Bedrijven zullen hun strategie, hun structuren en hun processen moeten aanpassen. En medewerkers aantrekken die de digitale transformatie kunnen waarmaken. Deze opleiding reikt bedrijfseconomische kennis aan, vanuit dat toekomstgericht perspectief."

Koen De Leus, Hoofdeconoom BNP Paribas Fortis, auteur “De winnaarseconomie”

 

"Digitaal is per definitie binair. De afweging en keuze van de juiste oplossingen wordt daardoor nog meer belangrijk, en bovenal strategisch. Digitaal dwingt ondernemingen naar de juiste beslissingen nu, om "Cutting-Edge" te blijven in de onmiddellijke toekomst. Machines en robots voeren uit, maar wat en hoe dit aan te pakken, daarvoor heb je de juiste reflecties, succesvolle (en minder succesvolle) use cases en multi-disciplinaire kennis nodig. Het engineeren van een juiste digitale toekomst start met nederigheid en openheid, daarom is dit polyvalent postgraduaat een mega-idee!"

Jaak Geens, Voorzitter geens.com, Initiatiefnemer European Entrepreneurial Regions project

Programma

Alle aspecten van business management komen in dit postgraduaat aan bod van strategisch, over marketing- en sales-, financieel-, people- tot ‘last but not least’ operationeel management. Ook de juridische en fiscale aspecten van het ondernemen in het algemeen en het online entrepreneurship in het bijzonder, diepen we uit.
Hoewel het programma een ‘klassieke’ opbouw kent, noodzakelijk voor een goed begrip van bedrijfsmanagement, focussen we volledig op de digitalisering. De bedrijfsvoering wijzigt hierdoor immers volledig. De klant staat meer dan ooit centraal en globalisering is een feit. De beschikbare technologieën creatief en optimaal inzetten is een boeiende en continue uitdaging waar iedere onderneming voor staat.

Gastdocenten

Volgende gastdocenten, vertrouwd met de materie, delen met enthousiasme hun kennis met jou.

Inschrijven

Inschrijvingen zijn geopend en gebeuren online. Opgelet: maximum 50 inschrijvingen zijn toegelaten. We werken met het "first come, first served" principe.

Meer info?

Kom naar onze infodagen of contacteer Brigitte Loosen, programmacoördinator - brigitte.loosen@emsbrussel.be of telefonisch op 02/210 12 86

 
Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Bezoek ons op YouTube Bezoek ons bij LinkedIn
Ondermeer volgende bedrijven en organisaties schonken ons hun vertrouwen ...