Print VerstuurDeel

Komende activiteiten

Als oud-student of oud-deelnemer van de EHSAL Management School maak je automatisch deel uit van de EMS-alumni. Dit houdt in dat je op regelmatige tijdstippen een nieuwsbrief ontvangt en jaarlijks een overzicht van de toekomstige EMS-alumniactiviteiten.

Laat ons snel weten via het online inschrijvingsformulier of je erbij kan zijn.

Volgende activiteit staat op het programma:

Het belang van netwerken in een wereld van co-creatie

Dinsdag 21 mei 2019 om 18u30 op Odisee/KU Leuven campus Brussel, Stormstraat 2, 1000 Brussel

Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht. 
Na dit event wordt u uitgenodigd op de networkingdrink.

Suyin Aerts is een vrouwelijke ondernemer. Zij leidt het bedrijf X-Treme Creations en combineert dit met een job in de media (freelance journaliste en moderator bij Kanaal Z). Zij is EMS-alumnus (Postgraduaat in Industrieel Ondernemingsbeleid) en stond in 2007 mee aan de doopvont van EMS-Alumni.
Vandaag wil zij met ons delen waarom netwerken, zowel digitaal als fysiek, zo belangrijk is om ook in de toekomst, in een wereld van co-creatie, relevant te blijven voor je klanten.
Daarnaast gelooft Suyin sterk in de kracht van zelfsturende teams, gekoppeld aan authentiek leiderschap. Ze wil ons, en in het bijzonder vrouwelijke leiders, inspireren en aantonen dat de combinatie van een leven als ondernemer, manager, moeder, partner en vriendin mogelijk is.
Suyin laat zien dat de mate waarin je ‘agile’ bent en het netwerk dat je inmiddels hebt opgebouwd de ruggegraat vormt van alle toekomstige business. Communicatie is daarbij nog steeds de sleutel tot succes, ook in een steeds meer diverse en gedigitaliseerde samenleving.

 
Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Bezoek ons op YouTube Bezoek ons bij LinkedIn