PrintVerstuurDeel

Postgraduaat Bedrijfscommunicatie

Gastdocent Jan Van der Veken brengt een getuigenis over het postgraduaat Bedrijfscommunicatie, terwijl hij een groep studenten bij een bedrijfsproject coacht.

Het postgraduaat Bedrijfscommunicatie biedt je een praktijkgerichte opleiding in de hedendaagse bedrijfscommunicatie. Daarin komen alle aspecten van de externe en interne communicatie van een organisatie met haar consumenten, medewerkers en aandeelhouders aan bod. Bovendien omvat deze opleiding een inleiding op marketing en op marketingcommunicatie.

Via een unieke onderwijsformule van gastcolleges, bedrijfscases, groepsopdrachten en coachingsessies doe je relevante bedrijfservaring op. Bovendien leer je op een uitdagende manier om te gaan met deadlines  en bouw je ook verder aan je sociale vaardigheden. Alle lessen worden gegeven door gepassioneerde gastdocenten uit het bedrijfsleven die je actief betrekken bij hun vakgebied. Zo verkrijg je relevante en nuttige bedrijfskennis die je in staat stelt om de realistische bedrijfsprojecten succesvol uit te werken.

Het postgraduaat vormt een afgerond geheel van 240 contacturen (40 studiepunten) en loopt over één academiejaar

 
Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Bezoek ons op YouTube Bezoek ons bij LinkedIn