PrintVerstuurDeel

Komende activiteiten

Als oud-student of oud-deelnemer van de EHSAL Management School maak je automatisch deel uit van de EMS-alumni. Dit houdt in dat je op regelmatige tijdstippen een nieuwsbrief ontvangt en jaarlijks een overzicht van de toekomstige EMS-alumniactiviteiten.

Elke alumnus kan gratis deelnemen aan alle activiteiten en mag een extra genodigde meebrengen.

Laat ons snel weten via het online inschrijvingsformulier of je erbij kan zijn. De genodigde moet zich eveneens inschrijven.

Volgende activiteiten staan op het programma:

HR Alumni event
Burn-out: schiften of shiften
Dinsdag 27 maart 2018 om 18u30 in de gebouwen van Odisee, Stormstraat 2, 1000 Brussel

Wanneer een ondernemer opgooit dat de meeste burn-outs fake zijn, is dat een slag in het gezicht van de werknemers die opgebrand thuiszitten en sowieso al een mentaal en fysiek gevecht leveren. Werkgevers zitten organisatorisch met de handen in het haar omwille van het hoge aantal langdurig zieken, terwijl leidinggevenden de volle laag krijgen. Wat kun je als persoon, werknemer, management en organisatie doen om ervoor te zorgen dat de saus pakt en niet schift?
Aan de hand van zijn persoonlijke verhaal vertelt Tommy hoe hij zijn leven terug op smaak gebracht heeft en met welke ingrediënten hij die negatieve ervaring in een positieve boodschap vertaalt. Mien toont als burn-out coach dat je met een juiste dosis aandacht voor omgeving, taak en persoon tot een gezonde werkomgeving komt. Ze zijn er beide van overtuigd dat professionele hulpverleners en ervaringsdeskundigen samen een antwoord bieden op fenomenen als burn-out en de honger naar een maatschappelijkse shift aanwakkeren.

Gastsprekers:
Mien Gheysens, Zaakvoerder 2aspire en Psychotherapeut en coach Attendro3
Tommy Browaeys brengt een getuigenis

 

 
Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Bezoek ons op YouTube Bezoek ons bij LinkedIn